Paralel yapının darbe girişimini planlayan isim!

Askeri kaynaklardan elde edilen bilgilere göre terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimini planlayan isim bildirildi.

Paralel yapının darbe girişimini planlayan isim!
16 Temmuz 2016 Cumartesi 02:33

İstanbul ve Ankara'daki darbe girişiminde askeri kaynaklardan elde edilen bilgilere göre bir süre önce görevden alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse başkanlığında planlandığı belirtildi.Darbe girişiminde Albay Köse'nin yanı sıra Albay Mehmet Oğuz Akkuş, Binbaşı Erkan Ağın, Yarbay Doğan Uysal gibi isimlerin olduğu ifade edildi.

Kaynak: Sabah


Etiketler; #darbe
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar akdağ - 8 yıl önce
Hükümet bu millet olmasa bu vandallığı, iç savaş girişimini nasıl defedebilirdi ki. Artik bu ülkenin gerçek sahibi olan türk milletine gereken değer verilip gereken saygı gösterilsin. Anadolu güçlensin insanı güçlendirilsin.
Avatar
Kasım - 8 yıl önce
Toplum ve devlet ekonomik olarak güçlendikçe bilinç düzeyi yükseledikçe bu tip olaylardaki mukavemet de yükselecektir inşAllah.