Özel Harekattan öğrencilere zırhlı araçlı servis

Mardin Dargeçit'teki öğrencilerin mağdur olmasından dolayı polis ekipleri zırhlı araçlarla evlerine ulaştırılması velilerin ve mahallelilerin takdirini kazandı.

Özel Harekattan öğrencilere zırhlı araçlı servis
07 Kasım 2016 Pazartesi 15:08

Mardin Dargeçit'te okuldan çıkarken yağmura yakalanan öğrenciler polis ekiplerince zırhlı araçlarla evlerine götürüldü. İlçenin mobesse ve güvenlik kamerelarınca yaşananlar kaydedildi. 

Dargeçit'in Bahçebaşı Mahallesi Barış Bulvarı'ndaki Sakarya İlkokulu öğrencileri okul çıkışında şiddetli yağmur sonrasında oluşan su birikintileri nedeniyle okulda beklemek zorunda kaldı. Bu durumu fark eden Dargeçit İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis ekipleri öğrencileri evlerine ulaştırmak için özel harekat ve çevik kuvvet şubesine ait zırhlı araçları kullandı. 

Polis ekiplerinin çocukları fark etmesi üzerine zırhlı araçlar okul servisi gibi kullanılarak sağ salim öğrenciler evlerine ulaştırıldı. Kameralara yansıyan bu olay mahalle sakinleri ve veliler tarafından takdirle karşıladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.