Otizmli Çocukların Yuhalandığı Okul İçin Çarpıcı Karar ..

Aksaray'da Otizmli Çocukların Bulunduğu Okuldaki İddialarla İlgili Okul Müdürü Görevden Alındımı?

Otizmli Çocukların Yuhalandığı  Okul İçin Çarpıcı Karar ..
Admin
Admin
08 Kasım 2019 Cuma 13:04

Aksaray’daki Mehmetçik İlkokulu'nda ortaya çıkan skandal görüntüler, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Otizmli çocuklarla aynı binada eğitim gören diğer çocukların velileri, otizmli çocuklara karşı eylem yaptı, onları yuhalamışlardı, Velilerin, otizmli çocukların kendi çocukları ile aynı okulda eğitim görmesine karşı çıktığı ve okul müdürünün de bu eylemi desteklediği belirtildi. Tüm bu yaşananlarından ardından otizmli bir öğrencinin velisi ise isyan etti. Okulu ve bahçesini gösteren veli, otizmli öğrencileri yuhalayan velilere tepki gösterdi.

Otizmli öğrenci velisinin paylaştığı bu videonun ardından Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlatırken, özel öğrenciler sabah saatlerinde okula gelerek, derslerine girdi.

Öğrencilerin ders başı yapmasının hemen ardından da destekçi olduğu belirtilen okulun müdürü, açığa alındı.Soruşturma Başlatıldı

otizmli çocuk ile ilgili görsel sonucu


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.