Öğretmen İntihar Etti

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir öğretmen av tüfeğiyle kendini öldürdü.

Öğretmen İntihar Etti
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve bu yüzden tedavi gören öğretmen Haydar Barak av tüfeğiyle intihar etti. Olay bu sabah Kahta çıkışında bulunan su deposu civarında meydana geldi. Kendi aracıyla bölgeye gelen öğretmen yanında getirdiği av tüfeğini başına dayayarak tetiği çekti. Olay yerinde hayatını kaybeden öğretmen için olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri ve Savcı tarafından yapılan ilk incelemede intiharı kesin olarak görülen öğretmen için bölgeye gelen yakınları uzun süre sakinleştirilemedi.  Bölgeyi güvenlik çemberine alan ekipler incelemelerden sonra cenazeyi Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

İhlas Haber Ajansı'nın geçtiği ve pek çok haber merkezinde yayınlanan habere göre öğretmen Haydar Barak'ın çeşitli psikolojik sorunları olduğu çevresi tarafından biliniyordu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.