Ocakta patlama meydana geldi : 1 ölü 1 yaralı

Isparta'da bir mermer ocağında, mermerin gübre kullanarak patlatılmaya çalışılması sırasında patlama meydana geldi 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

Ocakta patlama meydana geldi : 1 ölü 1 yaralı
09 Ekim 2016 Pazar 17:13

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde Salur köyü yakınlarında faaliyet gösteren bir mermer ocağında çalışan iki işçi, izinsiz şekilde bir mermer bloğunu patlatmak için bloğa açtıkları deliğe amonyum nitrat içeren gübre yerleştirdi. Bu sırada meydana gelen patlama sonucu işçilerden Mutlu B. (30) olay yerinde yaşamını yitirdi, yanındaki Mustafa A. yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafa A, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Savcılık incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.