Nihat Hatipoğlu'da referandum kampanyasına katıldı

Anayasa değişikliğinin TBMM'den geçmesinin ardından referandum için başlatılan kampanyaya çok sayıda ünlü katılmaya devam ediyor. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 'Güçlü bir Türkiye için evet demeye var mısın ' sorusuna video ile cevap verdi.

Nihat Hatipoğlu'da referandum kampanyasına katıldı
27 Ocak 2017 Cuma 09:40

İlk başta Rıdvan Dilmen tarafından başlatılan kampanyaya Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'da katıldı. Twitter adresinden videolu paylaşımla referandum oyunu açıklayan Hatipoğlu, "Hayır olduğuna inandığım için bende evet diyorum." dedi.

Hatipoğlu'nun videolu açıklaması:

"Cumhurbaşkanlığı özel kalem müdürü sayın doktor Hasan Doğan referandum ile ilgili çağrınızı aldım çok başlılıktan ve kaostan kurtulabilmek için tek nefes ve tek yürek olabilmek için aydınlık bir gelecek için ve elbette hayır olduğuna inandığım için bende evet diyorum"


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.