Musluklarından petrol akan köy !

Rusya'nın doğusundaki bir köyde musluklarını açan köylüler, musluklardan akan sıcak petrolü görünce büyük bir sürprizle karşılaştı.

Musluklarından petrol akan köy !
02 Eylül 2016 Cuma 23:15

 
          Yerel medyada yer alan haberlere göre, merkezi ısıtma sisteminde meydana gelen arıza sonucu üç ton petrol, su şebekesine sızdı. . Petrolün şu şebekesinin yanı sıra bölge yakınlarında bulunan nehri ve toprağı da kirlettiği kaydedildi.
           Yerel medyada yayınlanan görüntülerde, musluktan koyu renkte bir sıvı geldiği görülüyor. köyde yaşayan Ivan isimli bir vatandaş, halkın yıkanamadığını musluklardan akan petrol-su karışımının vatandaşların sağlığını da etkilediğini söyledi.
            Su şebekesindeki petrolü temizlemeye çalışan yetkililer, soğuk su musluklarından akan suda sorun olmadığını ancak bu suyun da içmeden önce kaynatılması gerektiğini söylüyor. Yerel savcılık da konuyla ilgili soruşturma açtı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bu kadarı da fazla olmuş.