Muş Vali Konağı yakınında bomba yüklü kamyon ele geçirildi

Muş İstasyon Caddesi üzerinde, park halinde bulunan ve bal yüklü olduğu öğrenilen kamyonetin bomba yüklü olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri kamyonetin olduğu yolu trafiğe kapatırken, olay yerine bomba imha uzmanı ekipler sevkedildi.

Muş Vali Konağı yakınında bomba yüklü kamyon ele geçirildi
07 Haziran 2016 Salı 16:00

Muş İstasyon Caddesi üzerinde yer alan, Vali Konağı civarında içerisinde bal yüklü gözüken ve yol üzerine park eden 34 JT 708 plakalı minübüsten vatandaşlar şüphelendi. Sürücüsüne neden burada duruyorsun diye soran vatandaşlar sürücünün panikleyip kaçması sonrası durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaptığı incelemede kamyonetin içerisinde bomba olduğunu belirledi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yerde, polisler, araç ve yaya trafiğine bölgeyi kapattı. 

Bir Ton Patlayıcı ele geçirildi.

Araçta yaklaşık bir ton patlayıcı, ikişer tüp ve çuval içinde gübre bulundu. Bomba Yüklü araç Vali Settar Yavuz'un evinin hemen yakınında olduğu ve  Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması ile olası bir facianın engellendiği öğrenildi. 

Polis ekipleri araç üzerinde incelemesini sürdürürken, kaçan şahsın yakalanması için de çalışmalarını sürdürüyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.