Muş'ta canlı bomba yakalandı! Canlı bomba eylem hazırlığındaydı

Muş'ta canlı bomba yakalandı. Muş'ta eylem hazırlığında kadın canlı bomba yakalandı. Canlı bombanın eylem hazırlığında olduğu, düzeneği patlatacağı edinen bilgi arasında. Peki Muş'ta yakalanan canlı bomba nerede patlatacaktı?

Muş'ta canlı bomba yakalandı! Canlı bomba eylem hazırlığındaydı
24 Mart 2016 Perşembe 15:35

Ülke genelinde yaşanan canlı bombalı eylemlerin ardından bugün öğlen saatlerinde Muş'ta canlı bomba yakalandı. Yakalanan canlı bombanın eylem hazırlığında olduğu tespit edildi.

Tüm Türkiye'de aranan canlı bomba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Günlerdir güvenlik güçlerine canlı bomba ihbarları yapılmış ve bu ihbarlar büyük bir titizlikle değerlendirilmişti. Dün öğlen saatlerinde  İstanbul Mecidiyeköy'de bomba ihbarı yapılan bir minibüs çevrilmiş ve gerekli tedbir alınmıştı.

Canlı bomba eylemleri Ankara'da iki defa İstanbul'da ise bir defa eylem gerçekleşmiş ve onlarca vatandaşımız şehit olmuştu.

Muş'ta yakalanan canlı bomba ile ilgili ayrıntılar geliyor...


Etiketler; #canlı bomba
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.