Müftüler Adana'da toplanıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin dini ve toplumsal hasarlarını ve İslam dünyasının temel problemlerini Adana'da gerçekleştirilecek toplantıda ele alacak.

Müftüler Adana'da toplanıyor
27 Kasım 2016 Pazar 12:37

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin dini ve toplumsal hasarlarını, din hizmetlerine etkisini ve İslam dünyasının temel problemlerini Adana'da gerçekleştirilecek toplantıda ele alacak.

33. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, 28-30 Kasım'da Adana'da yapılacak.

Toplantıda, Fetullahçı Terör Örgütü ve DEAŞ, 15 Temmuz darbe girişiminin dini ve toplumsal hasarı, 15 Temmuz'un din hizmetlerine etkisi, yurtlar ve hastanelerde din hizmetleri gibi konular görüşülecek.

Toplantıda ayrıca, İslam dünyasının temel problemlerinin yanı sıra erken yaşta evlilik, mezhepçilik, tekfir, tedhiş, dini yapılar gibi konuların da gündeme gelebileceği bildirildi.

81 il müftüsünün katılacağı toplantı, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez başkanlığında yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.