MTSAS soruları ve cevapları açıklandı mı? Ehliyet sınavı soru ve cevaplar

14 Mayıs 2016 cumartesi günü binlerce kişi ehliyet sınavına girdi. Peki MTSAS soru ve cevapları açıklandı mı? 2016 Ehliyet sınavı soruları ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde.

MTSAS soruları ve cevapları açıklandı mı? Ehliyet sınavı soru ve cevaplar
16 Mayıs 2016 Pazartesi 12:39

14 Mayıs 2016 Cumartesi günü binlerce aday Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı'na (MTSAS) girdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan MTSAS sınavı soru ve cevapları merak ediliyor. Peki Ehliyet sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? Detayları sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen Ehliyet Sınavı yazılı uygulaması 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. MEB tarafından yapılan yazılı sınavın soru ve cevapları sınava giren binlerce aday tarafından merak ediliyor. MEB, önceki yıllarda yaptığı MTSAS soru ve cevaplarını sınavdan kısa bir süre içersinde açıklamıştı. Ehliyet sınavından başarılı olabilmesi için 100 üzerinden 70 tam puan alması gerekiyor. Bu yüzden sınava giren adaylar 14 Mayıs Cumartesi yapılan MTSAS soru ve cevaplarının açıklanmasını dört gözle belkiyor.

MTSAS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

14 Mayıs Cumartesi günü yapılan ehliyet sınavında adaylara, sağlık,trafik ve motor ile ilgili sorular soruldu. MEB sınav takvimine göre soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak MEB'in MTSAS soru ve cevaplarını en kısa zamanda açıklaması bekleniyor. 

MTSAS soru ve cevaplarının açıklandığı an bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Kamusaati uygulamamızı indirebilir ve açıklandığı an bildirim alabilirsiniz. Kamusaati uygulamamızı indirmek için TIKLAYINIZ


 


Etiketler; #ehliyet #mtsas
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.