Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşte 'İstihdam Paketi'nin madeleri

İstihdam Paketi nedir? İstihdam paketinin detayları Sabah Memurlar'da... Yeni istihdama kalkanına yönelik Meclis'te çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni istihdam paketinde neler olacak merakla bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşte 'İstihdam Paketi'nin madeleri
Kamusaati
Kamusaati
22 Ekim 2020 Perşembe 00:04

Gelen son dakika bilgilerine göre yeni istihdam paketinde; işveren de çalışan da kazanacak, gençler ve 50 yaş üstü işe kavuşacak, yeni işçinin primlerini devlet ödeyecek ve işsizlere iş imkanı sağlanacak yeni adımlar atılması planlanıyor. Yani yeni istihdam paketiyle birlikte hem işveren hem de işçiye destekler verilecek.

 AK Parti tarafından hazırlanarak Meclis'e sunulan ve milyonlarca çalışanı ilgilendiren istihdam paketinde, çalışma hayatına ilişkin bir çok düzenleme bulunuyor. İşte madde madde o düzenlemeler:


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.