MHP'den CHP'ye cevap: Dervişin fikri neyse zikri de odur

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in dünki konuşmasına yazılı açıklama ile karşılık verdi.

MHP'den CHP'ye cevap: Dervişin fikri neyse zikri de odur
16 Kasım 2016 Çarşamba 15:16

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in dün yaptığı konuşmasında "polemiğin aldatıcı cazibesine kapılarak bir kez daha demagojinin esiri olduğunu" ifadesini kullanmasına sert bir şekilde karşılık verdi. 

"CHP Genel Başkanı kapılarını açarken; sözcüsü, körün fili tarifi gibi hayallerindeki tariflerle uğraşmaktadır. Anayasa değişiklik teklifini görünceye kadar temkinli olmalarını tavsiye ediyoruz." diye yazılı açıklama yapan Akçay, şu sözlerle devam etti:

"Dervişin fikri neyse zikri de odur' misali Sayın Özel kendi argo ve cinsiyetçi düşüncelerini bilinçaltına çıkararak lüzumsuz sözler sarf etmiştir. Kendisi için kronik hale gelen falcılık ve dedikodu yolundan ayrılamadığını göstermiştir. Ancak bilmelidir ki bu yol çıkmaz bir yoldur. Partimize yönelik saldırılar artık 'Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur' misali aynı nakaratın tekrar tekrar dile getirilmesinden başka bir anlam ifade etmemektedir."

.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.