MHP'den açıklama: İki ilçe teşkilatı feshedildi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) iki ilçe teşkilatının feshedilmesiyle ilgili ​MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin açıklama yaptı.

MHP'den açıklama: İki ilçe teşkilatı feshedildi
17 Şubat 2017 Cuma 12:47

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yazılı açıklama ile MHP'nin Buldan ve Serinhisar ilçe teşkilatlarının feshedildiğini duyurdu. Kararın Başkanlık Divanınca alındığını söyleyen Çetin, feshi yapılan ilçelerde başkanlık görevi yapan  Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi'nin ihraç talebiyle disipline sevk edildiği kaydedildi. 

İşte Çetin'in yazılı açıklaması:

"Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Denizli ili Buldan ve Serinhisar ilçe teşkilatları, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya yönetim kurulunun feshine karar vermiştir. Bu karar 17.02.2017 tarihinde il başkanlığına ve Denizli Valiliğine bildirilmiştir. İlçe Başkanları Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatılmış olmakla birlikte tahkikatın tamamlanması ve kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.