MGK toplantısı başladı - Külliyede kritik toplantı başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlığında MGK toplantısı başladı. Ankara Beştepe'de bulunan Külliye'de yapılan ve çok önemli kararların çıkacağı MGK toplantısı başladı. FETÖ terör örgütüne yönelik atılacak adımların görüşüleceği MGK toplantısı sonrasında çok önemli kararların alınması bekleniyor.

MGK toplantısı başladı - Külliyede kritik toplantı başladı
20 Temmuz 2016 Çarşamba 13:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı başladı. Çok önemli kararların alınacağı MGK toplantısının saat 11.00'da başlaması öngörülüyordu. Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik izlenecek önemli adımların kararlaştırılacağı MGK toplantısı başladı. Tüm Türkiye'nin kitlendiği MGK toplantısı sonrasında açıklanacak kararlar, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek. Peki MGK toplantısı sonrasında alınacak önemli kararlar ne olacak? MGK Toplantısı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FETÖ'ye yönelik atılacak adımların alınacağı kritik MGK toplantısı Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın başkanlığında başladı. Cumhurbaşkanı'nın Pazartesi gecesi Kısıklı'da bahsettiği MGK toplantısı kararlarının ne olacağı merak ediliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.