MGK kararları - Milli Güvenlik Kurulunda alınan önemli kararlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak MGK toplantısı sonrasında açıklanacak kararlar merak ediliyor. Saat 11.00'da başlayacağı ifade edilen MGK toplantısı sonrasında hangi kararlar alındı? MGK'da alınan önemli kararlar ile ilgili detaylar haberimizde. İşte MGK kararları.

MGK kararları - Milli Güvenlik Kurulunda alınan önemli kararlar
20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:12

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'cü subaylar tarafından Türkiye cumhuriyeti'ne yönelik darbe girişimi geri püskürtüldü. FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanacak. FETÖ'ye yönelik çok önemli kararların alınacağı MGK'dan çıkacak kararlar merak ediliyor. 

Darbeye karşı milleti meydanlara çağıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da yaptığı açıklamada MGK toplantısında çok önemli kararların alınacağını ifade etmişti. Erdoğan,"Bir süreci inşallah farklı bir şekilde başlatacağız… Zamanla yarışıyoruz. Süratle karar alıp süratle neticeye varmamız gerek... İnlerine gireceğiz diye bir sözüm var ya şimdi toptan inlerine gireceğiz" demişti. 

İdam Cezası çıkacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MGK'da darbe girişiminde bulunan vatan hainleri için idam cezası uygulamasınında konuşulması bekleniyor.  MGK Kararaları, toplantı sonrası yapılacak açıklama sonrasında haberimizde olacak. 

 


Etiketler; #mgk kararları
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.