Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji, yoğun kar yağışılarına karşı uyarılarda bulundu. Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre, Düzce, Bolu, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Erzincan, Bingöl ve Tunceli çevrelerindeki yoğun kar yağışı ile ülkemizin büyük bir bölümünde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olmasının beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı.

Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı!
17 Ocak 2018 Çarşamba 15:12

Meteorolojiden ard arda uyarılar gelmeye devam ediyor. Yapılan uyarılarda yoğun kar yağışı ve kuvvetli sağanak yağış ile fırtınalara dikkat çekiliyor. Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre, Düzce, Bolu, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Erzincan, Bingöl ve Tunceli çevrelerindeki yoğun kar yağışı ile ülkemizin büyük bir bölümünde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olmasının beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Düzce, Bolu, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Erzincan, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde yoğun kar yağışlarının beklendiği belirtilerek uyarılarda bulunuldu.

Bolu ve Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Bolu çevrelerinde görülecek yağışların kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde Bolu merkezde kuvvetli kar (10-20 cm), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunmadı istendi.

Düzce ve Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!    

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Düzce çevrelerinde görülecek yağışların Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) olarak meydana geleceği tahmin edildiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.

Kahramanmaraş Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Kar Yağışlarına Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Kahramanmaraş çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Adıyaman Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Kuzeyinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Adıyaman çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak yağış (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar yağışı (20-50 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Malatya Çevrelerindeki Şiddetli Sağanak ve Kuzeyinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Malatya çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden Cuma öğle saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ve yükseklerinde ise tipi şeklinde yoğun kar yağışı (20-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Elazığ Çevrelerindeki Kuvvetli Yağmur ve Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Elazığ çevrelerinde beklenen yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetli yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak (21-75 Kg/m2), yükseklerinde ve gece saatlerinden sonra il genelinde tipi şeklinde yoğun kar yağışı (21-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Erzincan Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Erzincan çevrelerinde beklenen yağışlar, özellikle akşam saatlerinden sonra kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (15-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Tunceli Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Tunceli çevrelerinde beklenen yağışlar, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde yoğun kar (21 cm ve üzeri) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bingöl Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Bingöl çevrelerinde beklenen yağışlar, cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde yoğun kar (21 cm ve üzeri) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.