Meteoroloji'den kar uyarısı

Vatandaşlar, bugün havanın nasıl olacağını araştırıp 'kar yağacak mı?' diye merak ederken, Meteoroliji'den hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Peki hava durumu bugün nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu? Cevapları haberimizde...

Meteoroloji'den kar uyarısı
06 Ocak 2018 Cumartesi 12:37

Türkiye genelinde bir çok vatandaş 'Kar yağacak mı?' sorusuna cevap arıyor. Peki hava durumu bugün nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığı Güney, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde değişmeyecek. Ayrıca sıcaklıklar, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyredecek.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde 20 Ocak'tan sonra ciddi bir soğuma bekleniyor. Tahminlere göre yarıyıl tatilinde kar yurdu esir almaya başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.