Mersin'de Şehit Ömer Halisdemir hatıra ormanı yapılıyor

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz şehitlerinin anısına Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir adını taşıyan hatıra ormanı oluşturuldu.

Mersin'de Şehit Ömer Halisdemir hatıra ormanı yapılıyor
27 Ağustos 2016 Cumartesi 22:34

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Temmuz 2016 şehitleri anısına Ömer Halisdemir'in adını taşıyan hatıra ormanı oluşturulduğu bildirildi.

Türklerin Anadolu’ya girdiği 26 Ağustos 1071 tarihinin yıldönümünde oluşturulan hatıra ormanı, Silifke-Antalya karayolunun 30. kilometresinde, 10 dekar alan üzerine tesis edildi.

Kaymakam Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal Akkuş'un katılımı ile açılışı yapılan hatıra ormanına, her şehit için mazı, fıstıkçamı, mavi servi, kara servi ve harnup fidanı dikildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.