Mersin'de Savunmasız Çocuğa Tokat Atan Irkçı Zanlı Gözaltına Alındı

Mersin'de Savunmasız Çocuğa Tokat Atan Irkçı Zalim Göz Altına Alındı, Yaşanan korkunç Olay sırasında N.K. isimli Irkçı site sakininin, Suriye uyruklu 5 yaşındaki Ürdün vatandaşı savunmasız çocuk A.K'ye tokat attığı görüntüleri bir anda sosyal medyada yayıldı, Mersin'de özel bir konut sitesinde çıkan tartışmada sonradan olay yerine gelip savunmasız küçük çocuğa tokat atan zalim şahış gözaltına alındı,

Admin
Admin
06 Ekim 2019 Pazar 19:07

Mersin'de Savunmasız Çocuğa Tokat Atan Zanlı Göz Altına Alındı

Mersin'de SAVUNMASIZ çocuğa tokat atan zanlıya gözaltı

Mersin'de özel bir konut sitesinde çıkan tartışmada sonradan olay yerine gelip savunmasız  küçük çocuğa tokat attığı görüntüleri sosyal medyada paylaşılan şüpheli gözaltına alındı.

Mersin merkez ilçesi Mezitli'de özel bir konut sitesinde oynayan çocuklar arasında küçük bir tartışma çıktı. 

Çoçukların kendi arasındaki Tartışmaya tarafların ailelerinin de olaya müdahil olmasıyla büyüdü, ihbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafları ayırdı.

Yaşanan korkunç Olay sırasında N.K. isimli Irkçı site sakininin, Suriye uyruklu 5 yaşındaki Ürdün vatandaşı savunmasız çocuk A.K'ye tokat attığı görüntüleri bir anda  sosyal medyada yayıldı.

Türkiye'den Milyonlarca Tepki alan Caniyi, görüntüler üzerine harekete geçen ekipler savunmasız çocuk A.K'ye tokat atan zanlı  N.K.'yı  gözaltına aldı.

N.K'nın  emniyetteki işlemleri sürüyor.

Çocuğa tokat atıp ablasını kovmaya çalıştı

Özel Sitede Bir Konutun Balkonundan çekilen görüntülerde görüntülerde iki kadının, çocuklar yüzünden tartışması yer alıyor.

Görüntü kayıtlarının devamında olay yerine gelen N.K'nin, bir çocuğa Öldüresiye sertçe tokat atarak yere düşürdüğü ve çocuğun ablasını itekleyerek siteden kovmaya çalıştığı görülüyor.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, bugün sosyal medyada "bir erkek şahsın Ürdünlü çocuğa tokat attığı" yönünde haberlerin ve görüntülerin yer aldığı olay üzerine soruşturma başlatılmış Türk ve Ürdünlü 4 çocuğun bir sebepten ötürü kavga ettiğinin belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türk çocuklardan birinin dişi kırılmış, diğeri ise basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek tarzda yaralanmıştır. Kadınların kendi aralarında fiziksel temas olmadan tartıştığı ve  sonradan olay yerine gelen Türk çocuklardan birinin babası olan N.K, Görüntü kayıtlarında görüldüğü üzere Ürdünlü çocuklardan birine sertçe acımasız bir şekilde vurarak yere düşürmüş, yerde de ayağıyla iteleyerek yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Ayrıca Ürdünlü çocuğun ablasını da omzundan iki kez iteklemiştir. Ürdünlü çocuğa çok sert bir fiziksel temas yaparak yere düşmesine sebebiyet veren N.K, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan'ın talimatıyla gözaltına alınmıştır." 

bazı kullanıcıların yorumları ise şu şeklide oldu

O kadar iğrenç bir olay ki... Çocuğa şiddeti mi kınayalım, kadına şiddeti mi kınayalım, ırkçılığı mı kınayalım? Şu videoda gördüklerimiz şiddet, ırkçılık ve insandan nefret değil de ne? Hepinizi tek tek yeneceğiz. Pes eden biz değil, siz olacaksınız!

Savunmasız bir çocuğa o tokatı attı ya ben eminim ki... Allahın sopası yok ve daha ağır tokat yiyecek o insan görünümlü vicdansız...

Ben burdan izlerken canım yandı Çocuk ve annesi nasıl dayandı buna acaba Nasıl Bu kadar merhametsiz bu kadar vicdansız olunur anlamıyorum İnsan desem değilsin hayvan desem değilsin Sadece çocuğa gücü yeten bir zavallısın Kininle ..

Efendimiz Aleyhisselâm, "ırkçılık yapan bizden değildir" Lâ'ilâhe illallâh deyip şehâdet getiren Tevhid Sancağı altındadır"buyurmuş, bunu yapan ya çok câhil ya da Müslüman değil kısaca Allâha havâle.... Irkını bir kenara bırakın onlar çocuk!


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.