Meral Akşener'in alternatif bayramlaşmasında arbede

MHP'nin muhalif Genel Başkan adayı Meral Akşener'in alternatif bayramlaşma töreninde tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında iki grup arasında arbede yaşanırken, Meral Akşener, daha sonrasında konuşma gerçekleştirdi.

Meral Akşener'in alternatif bayramlaşmasında arbede
06 Temmuz 2016 Çarşamba 17:13

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'in Anadolu Oteli'nde düzenlediği alternatif bayramlaşma törerinini istemeyen bir grup, bayramlaşma töremine sloganlar yaparak girdi. Otele gelen ve törene müdahale etmek isteyen 20-30 kişilik grup "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları atmaya başladı. Bunun üzerine iki tarafa arasında sert tartışmalar yaşanırken, daha sonrasında arbede çıktı. 

Çıkan arbede sonrasında Meral Akşener, sahnenin arka bölümüne götürülken, 1-2 dakika süren olay sonrası, protestocu grup salondan çıkarıldı. Grubun salondan çıkarılması sonrasında otelin dışında silah sesi duyuldu. bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, silah sesinin nereden geldiğini araştırmaya başladı. 

Daha sonrasında tekrar kürsüye gelen Meral Akşener, destekçilerini sakinleştiren bir konuşma gerçekleştirdi. Konu ile ilgili MHP Genel Merkezide olay ile ilgili bir alakalarının olmadığını ve kendilerinin bilgisi dahilinde gerçekleştiğini dile getirdi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.