Melih Gökçek'ten YSK Başkanı ile ilgili iddiaya sert yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, YSK Başkanı Sadi Güven’in eşi Özgür Güven ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi. Gökçek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Melih Gökçek'ten YSK Başkanı ile ilgili iddiaya sert yanıt
25 Nisan 2017 Salı 13:52

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) Sadi Güven’in eşi Özgür Güven’in Büyükşehir Belediyesinde daha önce danışman, şimdi de daire başkanı olarak görev yaptığı iddialarına açıklık getirdi.

Twitter adresini etkin olarak kullanan Gökçek YSK Başkanı Güve'nin eşi ile ilgili çıkan iddiaları için  “Birinin adı Süleyman Kılıç, öbürünün adı Ergun Kaftancı... Bunlar kendilerine yazar diyorlar. Palavracı, iftiracı takımından. Bu ikisi Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'in eşinin belediyede önce danışmanlık, sonra daire başkanlığı yaptığını iddia etmişler” dedi. 

Daha önce kendisinin danışmanı olan ve şimdi ise Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanı olarak görev yapan Özgür Güven’in YSK Başkanı Sadi Güven’in eşi Özgür Güven olmadığını vurgulayan Gökçek, Daire Başkanı Özgür Güven’in fotoğraflarını paylaştı. Gökçek,  “Palavracılar, az bi tetkik etseniz benim önce danışmanım, sonra Kırsal Daire Başkanım olan kişinin Özgür Güven olduğunu öğrenirdiniz. Yalnız Özgür Güven kadın değil erkek... Yuh sizin gazeteciliğinize. İşte Özgür Güven, hadi bakayım sıra sizde özür dileyin...” diye yazdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.