Melih Gökçek: "Rus uçağını kim düşürdüyse, suikasti de o yapmıştır"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi'ne yönelik suikast ile ilgili açıklama yaptı. Gökçek, "Rus uçağını kim düşürdüyse, suikasti o gerçekleştirmiştir" dedi.

Melih Gökçek: "Rus uçağını kim düşürdüyse, suikasti de o yapmıştır"
19 Aralık 2016 Pazartesi 20:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara Çankaya'da bulunan resim sergisi açılışında silahlı saldırıya uğradı. Bölgenin yaşadığı bu kritik dönemde yaşanan bu suikast birçok soruyu akıllara getiriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye ile Rusya arasındaki dostluğun hedef alındığı açıkça belli olan suiakst ile ilgili Ankara Büyükşehit Belediye Başkanı Melih Gökçek açıklama yaptı. Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'a suikast saldırısı ile ilgili konuşan Melih Gökçek, "Yapılan saldırı alçakça bir saldırı. Bunun arkasındaki fail, daha önce Güneydoğu'da Rus uçağını düşüren ve düşüttüren kimse, bu suikastin arkasında da o vardır." dedi.

Bu saldırının yarın yapılacak toplantı öncesinde gerçekleşmesinin manidar olduğuna dikkat çeken Melih Gökçek, Bu saldırının yarın yapılacak toplantı öncesinden olması mutlaka manidar." şeklinde konuştu.

Melih Gökçek suikastte yaralanan diğer ziyaretçilerin durumlarının iyi olduğunu belirtti. Gökçek, Rusya Büyükelçisi ile ilgili detaylı açıklamaların yetkililer tarafından yapılacağını ifade etti. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.