Melih Gökçek davayı kazandı! CHP'li vekil tazminat ödeyecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li vekil Atilla Kart'a açtığı davayı kazandığını ve rüşvet iddiasındaki bir diğer isim olan CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun da cezasını çekeceğini söyledi.

Melih Gökçek davayı kazandı! CHP'li vekil tazminat ödeyecek
29 Kasım 2016 Salı 12:38

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li vekil Atilla Kart'a açtığı davayı kazandı. CHP'li kart 15 bin TL taminat ödeyecek.

EGO otobüs alımlarında rüşvet alınmasına dair iddiada bulunan CHP Eski Milletvekili Atilla Kart'a yönelik dava açan Gökçek, davayla ilgili "Attıkları bu iftiranın karşısında kendilerini mahkemeye verdim. Tabii dürüst insanlar mahkemede söylediklerini ispat ederler. Atilla Kart, savunmasında, biz kesinlikle Melih Gökçek'e böyle bir şey, rüşvet aldığını söylemedik dediler. Mahkeme de kendilerini suçlu buldu ve 15 bin lira tazminata mahkum etti" diye konuştu.

Rüşvet iddiasında CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun da olduğunu söyleyen Gökçek, "Ceza davası sonunda da, attığı iftiranın cezasını çekecek. Arkasından CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu geliyor. O da inşallah adaletin önünde başını eğmek zorunda kalacak" ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.