MEB'den ihraçlarla ilgili açıklama

MEB'den ihraç edilen öğretmenlerle ilgili twitter hesabından açıklama yapıldı.

MEB'den ihraçlarla ilgili açıklama
08 Şubat 2017 Çarşamba 19:43

MEB'in twitter hesabından yaptığı açıklamada ihraç edilen öğretmenlerle ilgili ülkenin yeniden darbelere maruz kalmaması ve yeni şehitlerin verilmemesi için ihraç kararlarının alındığının altı çizildi. Ayrıca ihraç edilen öğretmen sayıları ile ilgili de bilgi verilen twitter paylaşımında 33 bin 65 kişinin öğretmenlik görevinin sona erdirildiği inceleme ve soruşturması devam eden 7 bin 210 öğretmenin olduğu ifade edildi. 

"Halkımızın 15 Temmuz gibi darbelerle muhatap olmaması, yeniden şehit vermemesi için bu zararlı unsurlara karşı tedbir almak gerekir." "Bu kapsamda, sorumluluğumuzun gereği olarak, 33 bin 65 kişiyi ihraç ettik, 7 bin 210 kişi hakkında ise inceleme devam ediyor." denildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.