MEB'den e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi rehberi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Kurum İşlemleri Modülü Bilgilendirme Rehberi yayımladı. MEB'in yürüttüğü çalıştay doğrultusunda e-Okul Bilgilendirme Rehberi oluşturuldu. İşte e-Okul Bilgilendirme Rehberi detayları...

MEB'den e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi rehberi
23 Eylül 2016 Cuma 12:52

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen  "e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Çalıştayı"nda alınan karar doğrultusunda "e-Okul Bilgilendirme Rehberi" hazırlandı.

e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminin iyi bilinmemesi nedeniyle yaşanılan sıkıntıları gidermek için MEB tarafından hazırlanılan "e-Okul Bilgilendirme Rehberi"nde sistemdeki bilgi, giriş, kayıt, nakil, devamsızlık, ders ve not işlemleri gibi tüm işlem detayları hakkında açıklamalar yapıldı.

İşte MEB'in 'e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Kurum İşlemleri Modülü Bilgilendirme Rehberi' açıklaması:

"5-7 Mayıs 2016 tarihlerinde Genel Müdürlüğümüz koordinesinde, sahadan MEBBİS yöneticileri, şube müdürleri, okul müdür, müdür yardımcıları ve Bakanlığımız personelinin katılımlarıyla, "e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Çalıştayı" gerçekleştirilmiştir. Bu çalıştay kapsamında alınan kararlar sonucunda saha kullanıcılarının sistemsel bir sorun olarak algıladıkları, ancak e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminin iyi bilinmemesinden kaynaklanan sorunların varlığı tespit edilmiş olup, çalıştaya katılan İl MEBBİS yöneticileri ve katılımcıların katkılarıyla "e-Okul Bilgilendirme Rehberi" hazırlanmıştır"
 
e-Okul Yönetim Bilgilendirme Rehberi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Mümkünse şematik olmalı.