MEB, 2016/3. Üç Aylık Yurtiçi burs ücretlerini gönderdi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2016/3. Üç Aylık Yurtiçi Burs ücretlerinin gönderildiğini belirtti.

MEB, 2016/3. Üç Aylık Yurtiçi burs ücretlerini gönderdi
10 Ekim 2016 Pazartesi 11:32

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından 2016/3. Üç Aylık Yurtiçi Burs ücretlerinin gönderildiğine ilişkin açıklama yapıldı.

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ortaokullarda öğrenimlerine devam eden burslu öğrencilerin Temmuz, Ağustos ve Eylül 2016 aylarına ait burs ücretlerini karşılamak amacıyla ilgili saymanlıklara ödenek gönderildiği belirtildi. Açıklamada gönderilen ödeneklerin, okul müdürlüklerince burslu öğrencilere geciktirilmeden ödeneceği kaydedildi.

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ödemeyi yapacak okul müdürlüklerine rehberlikte bulunarak, öğrencilerin mağdur olmamaları ve yurtiçi burs ücretlerinin geciktirilmeden ödenmesi için gereken tedbirleri alacaklardır.



Resmi yazı için TIKLAYIN.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.