Liderler oylarını nerede kullanacak?

Pazar günü milyonlarca seçmen oy kullanacak. Peki liderler hangi illerde oy kullanacak? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli gibi önemli isimlerin oy kullanacağı yerler...

Liderler oylarını nerede kullanacak?
14 Nisan 2017 Cuma 13:24

16 Nisan Pazar günü anayasa değişikliği halk oylaması için milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Referandum oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da, Başbakan Binali Yıldırım İzmir’de oy kullanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ise Ankara’da kullanacak. 

Kılıçdaroğlu Ankara'daki Çukurambar Arjantin İlkokulu’nda, Bahçeli ise Çankaya ilçesindeki Anıttepe Ortaokulu’nda oy verecek. Ameliyat olduktan sonra görevinin başına tekrar dönen TBMM Başkanı İsmail Kahraman da Ankara'da oyunu kullanacak. Kahraman,  Çankaya İlkokulu’ndaki seçim sandığında oy verecek. Saadet Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara’da Çankaya Lisesi’nde, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal İstanbul’da Üsküdar Şeyh Şamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sandık başına gidecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.