LCW'dan FETÖ açıklaması!

LCW hissedarlarından İsmail Hakkı Kısacık'ın TUSKON'a yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınmasının ardından LCW'dan açıklama yapıldı.

LCW'dan FETÖ açıklaması!
21 Ağustos 2016 Pazar 10:50

LCW hissedarlarından İsmail Hakkı Kısacık'ın,  Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında TUSKON'a yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı. LCW hissedarlarından Kısacık'ın gözaltına alınmasının ardından LCW tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada markanın Cemaat ya da başka bir illegal yapılanmayla ne geçmişte ne de günümüzde hiçbir finansal ve kurumsal ilişkisi olmadığı da vurgulandı.

LC Waikiki'nin FETÖ açıklaması:

"İsmail Hakkı Kısacık, perakende sektöründe faaliyet gösteren LC Waikiki şirketinde, şirketin kuruluşundan bu yana hiçbir zaman yönetim ya da yönetim kurulu üyeliği sorumluluğu üstlenmemiş ve imza yetkisine de sahip olmamış, % 7 ile küçük hissedarımızdır.

"17 Aralık öncesinde dahi tüm burs ve yardımlarını cemaatler yerine devletin resmi vakıflar üzerinden yapma iradesini ve basiretini göstermiş olan markamızın FETÖ ya da başka bir illegal yapılanmayla ne geçmişte ne de günümüzde hiçbir finansal ve kurumsal ilişkisi olmamıştır."


Etiketler; #fetö #lcw
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım - 6 yıl önce
Bu açıklamalarla kripto LCW gibi birçok FETÖ'cüler yalan söylüyorlar devletin ilgili yetkililerince mali muhasebe ve banka kayıtlarını bi incelensin herşey tek tek tespit edilir