Kütahya'da raybüs otomobile çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Kütahya'da meydana gelen kazada kontrolsüz hemzemin geçitte raybüsün (ray otobüs) otomobile çarpması sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kütahya'da raybüs otomobile çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
17 Temmuz 2017 Pazartesi 22:48

Kütahya'da kontrolsüz hemzemin geçitte raybüsün (ray otobüs) otomobile çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Alınan habere göre, makinistler M.P. ve K.K. yönetimindeki 71 606 sefer sayılı Kütahya-Eskişehir seferini yapan raybüs, Uluköy yakınlarında kontrolsüz hemzemin geçitte, Hümmet Sürücü yönetimindeki bir otomobile çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle otomobil yaklaşık 200 metre sürüklendi. Kazada, otomobilin arka koltuğunda oturan Emine Özdemir (64), olay yerinde hayatını kaybederken otomobil sürücüsü ile eşi Hatice Sürücü ve Nurettin Özdemir ağır yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi raybüsteki yolcular yaptı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Emine Özdemir'in cesedi ise AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Kaza nedeniyle demiryolu hattında ulaşım sağlanamazken raybüste bulunan yaklaşık 200 yolcu, otobüslerle Eskişehir'e gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.