Kurban bayramı tatili için hükumetten flaş açıklama

Hükümetten Kurban Bayramı tatiline yönelik açıklama geldi. Açıklamayı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yaptı.

Kurban bayramı tatili için hükumetten flaş açıklama
09 Ağustos 2017 Çarşamba 14:40

Kurban Bayramı tatili için vatandaşlar hükümetten merakla açıklama bekliyor. Tam bir kesin açıklama olmasa da önemli bir açıklama Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Bakan Zeybekci "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç var" dedi.  Numan Kurtulmuş ise “Bu konu Bakanlar Kurulu’na gelmedi." diye konuştu. Vatandaşlar bayrama kadar hükümetten kesin tarih beklemeye başladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kurban Bayramı tatili ile ilgili açıklamayı MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede yaptı. Zeybekci, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasıyla ilgili soruya, Turizmi destekler mi? Destekler. Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya, üretmeye, ithalat yapmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan bununla ilgili alınacak olan kararlara da saygı duyarız” cevabını verdi.

Bakan Kurtulmuş, Kırgızistan Başbakanı Soroonbay Ceenbekov ile Sütlüce Parkı’na yapılan Manas Heyleki’nin açılışını sırasında, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili sorulan soruya verdiği yanıtta, “Bu konu Bakanlar Kurulu’na gelmedi. Bakanlar Kurulu’na gelirse konu konuşulur. Türkiye için en hayırlısı neyse o karar verilir” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.