Korona virüsü nedeni ile hastanelere kura ile personel alımı 2021,Hastanelere 32 bin personel alımı

Bakan Fahrettin Koca bilim kurulu toplantısı sonrası flaş açıklamar yaptı,sağlık personeli hastanelere kura ile mi alım yapılacak

Korona virüsü nedeni ile hastanelere kura ile personel alımı 2021,Hastanelere 32 bin personel alımı
23 Mart 2020 Pazartesi 19:45

Sağlık bakanımız Sn. Fahrettin Koca bugün 23 mart pazartesi 19,00 da tüm Türk vatandaşlarına seslenerek ciddi açıklamalarda bulundu.

Corona virüsü salgını nedeni ile tüm dünya da hayat durma noktasına geldi.Aynı şekilde Türkiye'de de ciddi salgın önlemleri alındı.

İşte bakanımız Fahrettin Koca'nın o açıklamaları:

Salgın kontol altında.Vatandaşlarımız uyarılara harfiyen uysunlar.Şuanda bir sokağa çıkma yasağı söz konusu değildir ancak illa ki bu devlet eliyle olacak bir şey değildir zaten dedi.Ayrıca özellikle yaşlılarımızın dışarı çıkmaması konusunda net ve kesin bir dille uyarı yaptı.

HASTANELERE EN AZ 32 BİN PERSONEL ALIMI

Virüsle mücadele kapsamında ek tedbir amaçlı,hastanelerimize en az 32 bin personel alınacağını açıklayan Koca,bu kapsamda tüm şehirlerimize yaymak süreti ile en az 32 vatandaşımızın hastanelerde istihdam edileceleği müjdesini verdi.

durumun aciliyetinden dolayı personel alımlarının bir önce yapılacağına inanıyoruz.Bazı kaynaklar kpss puanı ile alımların yapılacağını söylüyor.Sözlü mülakata gereksinim duymadan kura ile de personel alımları gerçekleştirebilir.

BU PERSONEL ALIMININ TÜM DETAYLARI İÇİN MUTLAKA FACEBOOK HABER SAYFAMIZA GİDEREK BEĞENİN, İLAN BAŞVURU ŞARTLARI YAYINLANDIGI ANDA ORADAN DUYURULACAK::

 FACEBOOK SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 108 SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE PERSONEL ALIMI İçin TIKLAYINIZ

Ankara Üniversitesi 83 Sözleşmeli HEMŞİRE Personel Alımı İçin TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı 14000 Sözleşmeli Personel Alımı İçin TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı 18000 Sözleşmeli Personel Alımı İçin TIKLAYINIZ

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü 99 Sözleşmeli Personel Alımı İçin TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes - 4 yıl önce
Alımlar ne zaman başlıyor
Avatar
Osmanbaykara yas 26 - 4 yıl önce
Alımlar nezaam olcak