Konya'da toplu taşıma için belkide örnek sayılabilecek bir karar!

konya da ücretsiz ulaşım kalktı mı, Konya da yaşlılar için otobüs biletleri ücretli mi oldu

Konya'da toplu taşıma için belkide örnek sayılabilecek bir karar!
20 Mart 2020 Cuma 15:35

Konya'da toplu taşıma araçlarında ücretsiz geçiş dönemi sona erdi.Hatırlarsınız 65 yaş ve üstü yaşlılarımız için toplu taşıma araçları biletsizdi yani ücretsizdi.Ancak corona virüsünün ülkemizde malesef hızla yayılması nedeni ile yaşlılarımız için önlem kapsamında, ücretsiz taşıma yapılmayacak.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU KARARI ALDI

Bazı yaşlı nüfüsdan elbette tepkiler gelecektir hatta bir kullanıcımız mail atmış haberimiz için "bir otobüsler ücretsizdi onuda kaldırdınız yazıklar olsun" diye.Ancak sağlığınız her şey den daha değerli.Bu zaten kısa vadede alınan bir önlem.Virüs tehditi ortadan kalkınca her şey eskiye dönecektir.Lütfen bu konuyu ciddiye alınız.Sağlık bakanımızın da dediği gibi bir kişinin bile ölümüne tahammülümüz yok!

Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Korona virüs tedbirleri kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 65 yaş üstü hemşehrilerimizin ücretsiz toplu ulaşım kullanımı tedbir amaçlı geçici olarak durdurulmuştur” denildi

Kamusaati.com sitemizden önemli uyarı:

LÜTFEN SOSYAL MEDYA'DAKİ YALAN HABERLERE İNANMAYINIZ! Lütfen sosyal medya da paylaşılan şu kadar vaka var,devlet saklıyor,ölüm oranı çok vb paylaşımlara inanmayınız!
kamusaati.com olarak doğrudan sağlam kaynaklardan ve resmi açıklamalardan bilgi edinerek gerekli haberleri yapıyoruz.Lütfen resmi olarak teyit edilmeyen haberleri hem paylaşmayınız hem de dikkate almayınız.
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için tıklayın

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.