Konya'da polis aracı tankerle çarpıştı: 4 yaralı

Konya'da Karaman Emniyet Müdürlüğüne ait, sivil polis aracı sulama tankeri ile çarpıştı. 3 polis ve tankerin şoförü yaralandı.

Konya'da polis aracı tankerle çarpıştı: 4 yaralı
07 Ağustos 2017 Pazartesi 20:48

Konya'da sulama tankeri ile çarpışan sivil polis aracındaki 3 polis ile şüpheli yaralandı. Karaman Emniyet Müdürlüğüne ait, Selahattin Bulut'un kullandığı sivil polis aracı, Konya-Karaman karayolunun 50. kilometresindeki Gökhüyük Mahallesi yakınlarında, Mehmet Doğan yönetimindeki sulama aracıyla çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle polis aracı şarampole düştü. Kazada, polis memurları Selahattin Bulut, Muhammed Raşit Günden ve Tuğba Karaduman ile aynı araçta bulunan şüpheli Neslihan Y. yaralandı.Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından, Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Etiketler; #konya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.