Konya'da öğretmenlere yönelik FETÖ operasyonu

Konya'da FETÖ'nün haberleşme programını kullanan şüpheli öğretmenlere yönelik operasyon başlatıldı.

Konya'da öğretmenlere yönelik FETÖ operasyonu
22 Aralık 2016 Perşembe 11:03

​Konya'da FETÖ'nün haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı ileri sürülen 22 öğretmen hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Daha önce açığa alınan ve emekli öğretmenlerinde aralarında bulunduğu 22 kişiden 6'sı gözaltına alındı. 16 öğretmenin yakalanması içinse çalışmalar devam ediyor.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheli öğretmenler sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Şüpheli öğretmenlerden N.E'nin 2.5 aylık hamile olması ve düşük yapma ihtimali bulunduğu için Kadın Doğum Uzmanı tarafından tedavi edildi. Taburcu edilen N.E diğer şüphelilerle birlikte Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.