Kızılırmak'ta Yürekleri Dağlayan Ölüm Azam Avut Hayatını Kaybetti Kardeşi ise Yoğun Bakımda..

Kayseri İli İncesu İlçesinin Üçkuyu mahallesinde ikamet eden Azam Avut ve Mustafa Avut Kardeşler, Nevşehir ili Ürgüp ilçesine bağlı Bozca köyü mevkiinde piknik yaparken, serinlemek için Kızılırmak Nehri'ne yüzmek için girdi. İki kardeş suda yüzdükleri sırada Azam Avut boğularak hayatını kaybetti.

Kızılırmak'ta Yürekleri Dağlayan Ölüm Azam Avut Hayatını Kaybetti Kardeşi ise Yoğun Bakımda..
Kamusaati
Kamusaati
28 Ağustos 2020 Cuma 00:00

Kayseri İli İncesu İlçesinin Üçkuyu mahallesinde ikamet eden Azam ve Mustafa Avut Kardeşler, Nevşehir ili Ürgüp ilçesine bağlı Bozca köyü mevkiinde piknik yaparken, serinlemek için Kızılırmak Nehri'ne yüzmek için girdi. İki kardeş suda yüzdükleri sırada boğulma tehlikesi geçirdi.
Çevredekilerin yardımıyla Mustafa Avut (40) sudan çıkarılırken, kardeşi Azam Adem Avut ise Kızılırmak nehrinde kayboldu.
İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa Avut'u Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Jandarma ve AFAD ekipleri ise Azam Adem Avut'u bulabilmek için arama çalışması başlattı. Botlarla suda yapılan aramalarda Azam Adem Avut'un cansız bedenine ulaşıldı.

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.