Kızılay'da, ilk sevgilisini sonra kendini öldürdü!

Ankara'nın Kızılay meydanında özel harekat polisi, sevgilisini vurarak öldürdükten sonra kendi başına silah dayayarak intihar etti.

Kızılay'da, ilk sevgilisini sonra kendini öldürdü!
11 Mayıs 2016 Çarşamba 10:21

Ankara'nın Kızılay meydanında özel harekat polisi, sevgilisini vurarak öldürdükten sonra kendi başına dayadığı silahla intihar ederek hayatına son verdi.

Kızılay'da  Necmiye Ceren B. ile Batuhan H. barışmak için buluştular. Necmiye Ceren B. barışmak istemediği için aralarında tartışma çıkması sonucunda Batuhan H. tartışma sırasında belinden çıkardığı tabancayla eski kız arkadaşına doğrultarak ateş etti. Başına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Eski kız arkadaşını vurduktan sonra kendi kafasına dayadığı silahla intihar eden Batuhan H. hastaneye kaldırılmasının ardından hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı Konur Sokak, yaya trafiğine kapatılırken soruşturma başlatıldı.

Batuhan H.'nin, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki son gönderisinde, "Her hesabın bir tersi/Her zulmün bir süresi var/Bir tilki hükmü varsa/Bir de Bozkurt töresi var." diye paylaşmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.