Kilis'e üç roket mermisi isabet etti

Suriye'den ateşlenen 3 roket mermisinden biri evin çatısına, biri caminin tuvaletine isabet ederken diğeri de mezarlığa düştü. Düşen roket mermiler sonucunda üç kişi hafif yaralandı.

Kilis'e üç roket mermisi isabet etti
19 Nisan 2016 Salı 15:18

Suriye'den ateşlenen 3 roket mermisi Kilis'e düşmesi üzerine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, olayda can kaybının olmadığını, 3 kişinin ise hafif yaralandığını açıkladı. Roket mermilerinin Helvacıoğlu Mahallesi'ndeki bir evin çatısına düşerek  patlaması sonucunda çatıdaki odunlar tutuştu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Bu olaydan yaklaşık 5 dakika sonra Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinden biri aynı mahalledeki Bilal Habeşi Camisi'ne ait tuvalete, diğeri de Kilis Mezarlığı yakınındaki boş araziye düştü.
Polis ekipleri, roket düşen bölgede güvenlik önlemi aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.