Kılıçdaroğlu son anket sonuçlarını açıkladı - Kaç evet, kaç hayır çıktı?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referanduma 4 gün kala son referandum anketinden çıkan 'evet', 'hayır' oranlarını açıkladı.

Kılıçdaroğlu son anket sonuçlarını açıkladı - Kaç evet, kaç hayır çıktı?
12 Nisan 2017 Çarşamba 13:32

Referanduma günler kala son anketlerin sonuçları da açıklanmaya başladı. Maltepe’deki partililer ile bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki 'evet', 'hayır' oranlarının sonuçlarını paylaştı.

Referandum anketinden çıkan oy oranının Kılıçdaroğlu, şöyle açıkladı:

“Son yapılan çalışmalar şunu gösteriyor. İstanbul’da en az yüzde 53 hayır var. Hayırlı olsun. Korkuyorlar baskı kuruyorlar. İstedikleri kadar baskı kursunlar, para harcasınlar, yeri göğü ‘evet’ ile donatsınlar. Bu milletin bir onuru vardır. Birlikte huzur içinde yaşamak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyetini bir kişiye teslim etmek istemiyoruz. Bunun bir parti ile ilgisi yoktur. Bunun bir kişi ile de ilgisi yoktur, tamamen demokrasi ile ilgili bir olaydır. Demokraside sözümüz geçer, derdimizi anlatırım."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.