Kılıçdaroğlu, Ramazanoğlu'nun yüzüne bakamadı

Anıtkabir'de gerçekleştirilen 23 Nisan töreninde Kemal Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu sarf ettiği sözlerden dolayı yüzüne bile bakamadı.

Kılıçdaroğlu, Ramazanoğlu'nun yüzüne bakamadı
23 Nisan 2016 Cumartesi 13:04

Anıtkabir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. açılış yıl dönümü kutlamaları için ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu yan yana görüntülendi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Karaman'daki cinsel istismar olayının ortaya çıkmasının ardından Bakan Ramazanoğlu için, “Aile Bakanı birilerinin önüne yattığı için konuşamıyor” sözlerini sarf etmiş ve büyük tepkilere maruz kalmasının ardından Anıtkabir'de karşılaştılar. Kılıçdaroğlu, Ramazanoğlu’nun yüzüne bile bakamadığı dikkat çekti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.