Kılıçdaroğlu'nun 6 koruması FETÖ'cü çıktı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu koruma görevi yapan 6 polis FETÖ soruşturması kapsamındaki çalışmalarda terör örgütü mensubu çıktı. 2'i ihraç edilirken 4'ü de açığa alındı.

Kılıçdaroğlu'nun 6 koruması FETÖ'cü çıktı
13 Ekim 2016 Perşembe 10:14

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun evini koruyan polislerden 6'sının FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edildi. Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çukurambar'daki evini koruyan polislerden 2'si FETÖ'den ihraç edilirken 4'ü de açığa alındı.

Sözcü'nün haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi kadrosunda olan ve Kılıçdaroğlu'nun evini koruma grevini yapan 2 polis darbe girişimi sonrasında meslekten ihraç edilirken diğer 4 poliste geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından açığa alınan 12 bin 801 polisin arasında bulunuyor.

Bu polislerin Kılıçdaroğlu'nun yakından koruma ekibinde yer almadığı ve 21 poliste yapılan incelemelerde olumsuz sonuç çıkmadığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.