Kayyum atanan belediyeye operasyon!

674 sayılı kanun hükmünde kararnamedeki (KHK)düzenleme ile 28 belediyeye kayyum ataması yapıldı. Kayyum ataması yapılan il belediyesine operasyon düzenlendi.

Kayyum atanan belediyeye operasyon!
11 Eylül 2016 Pazar 11:10

674 KHK'da yapılan düzenleme ile 28 belediyeye kayyum atandı. Kayyum ataması yapılan Batman ile Sur Belediyesine polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Terör örgütlerine yardım ve yataklık eden belediye başkan ve meclis üyelerine yönelik soruşturmada 674 KHK'daki Belediyeler Kanunu'nda düzenleme yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada il belediyelerinde aralarında bulunduğu 28 belediyeye kayyum atanması yapıldığını bildirdi.

Atama kararı sonrasında Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Batman Belediyesi'nin önünde güvenlik önlemi alarark belediye binasında arama yapıldı. Aramanın ardından her hangi bir olay yaşanmasına izin vermemek için zırhlı polis araçları ile geniş güvenlik önlemi alındı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Kim bilir hangi yolsuzluklar çıkacak.