Kayseri'de okullar tatil mi 17 ocak perşembe 2019

Kayseri de yaşanan olumsuz hava şartları hayatı çok olumsuz etkiliyor.Kamusaati.com olarak Kayseri de okullar 17 ocakda da tatilmi ona bakıyoruz.

Kayseri'de okullar tatil mi 17 ocak perşembe 2019
Admin
Admin
16 Ocak 2019 Çarşamba 12:13

Kayseri'de olumsuz hava şartları nedeni ile 16 ocak çarşamba günü eğitime il genelinde 1 gün süre ile ara verildi.Ancak herkesin merak ettiği ise yarın yani 17 ocak perşembe günü de eğitime ara verilecek mi?

Valilikten 17 ocak perşembe için henüz bir açıklama gelmemesine rağmen net olarak şunu söyleyebiliriz Kayseri'de son yıllarda görülmeyen bir kar yağışı var,bugün okullar tatil ancak yarın da kesin olarak tatil olacağını düşünüyorum

Özellikle Hacılar,Sarız,Sarıoğlan ilçelerinde yoğun kar yağışı ve tipi var.İncesu ve Yeşilhisar ilçesinde de şiddetli kar yağışı var.Hatta İncesu ilçesinde Toki konutlarında oturan memurlar bile işe gidip gelme de ciddi sıkıntılar yaşıyor şuanda.

Bize gelen haberler o şekilde.

SON DAKİKA: Kayseri'de kar yağışı nedeniyle merkez ilçelerde taşımalı eğitim yapan, diğer ilçelerin ise tamamında okullar tatil edildi. 17 ocak 2019 perşembe günü Resmi açıklamadır.

17 ocak perşembe günü okulların kesin olarak tatil olacağını tahmin ediyoruz.Hatta il genelinde olacaktır muhtemelen.Valilik resmi açıklama yapar yapmaz son durumu kamusaati.com sitemizden öğrenebilirsiniz.

KAMUSAATI.COM

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kullanıcı - 5 yıl önce
Keşke Son dakika haberinin yayınlandığı sitenin linkini verseydiniz de kendi gözümüzle görseydik
Avatar
Sanana - 5 yıl önce
Banane