Kaybolan Yusuf Kuzu sulama kanalında bulundu!

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesindeki mahallesinde dün sabah oyun oynarken sırada kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu havadan ve karadan arama çalışmaları sonuç verdi. Küçük Yusuf, 29 saat sonra saat 15.00 sıralarında sulama kanalında cesedi bulundu.

Kaybolan Yusuf Kuzu sulama kanalında bulundu!
28 Nisan 2016 Perşembe 12:01

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesindeki mahallesinde dün sabah babaannesinin yanında oyun oynarken kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu havadan ve karadan arama çalışmaları sonuç verdi. Küçük Yusuf, 29 saat sonra saat 15.00 sıralarında sulama kanalında cesedi bulundu.

Afşin'in Çoğulhan Mahallesi'nde kaybolan Yusuf Kaya'nın su kanalına düşebileceği ihtimaliyle jandarma, Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) ekipleriyle vatandaşların destek verdiği arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Mahallede 45 kişilik 9 ayrı grubun aradığı Kuzu'nun cesedi, evine 3 kilometre uzaklıkta su kanalında bulundu. Çalışmanın ardından Kuzu'nun cesedi sudan çıkartılarak Afşin Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.