Karateyle boğayı durdurmaya çalıştı!

Bursa'da kesim sırasında kaçan boğasını yakalamak için karate kullanan Yavuz Arslan, sosyal medyada popüler oldu.

Karateyle boğayı durdurmaya çalıştı!
13 Eylül 2016 Salı 13:43

Yavuz Arslan, Kurban Bayramı'nın birinci günü kaçırdığı boğasını yakalamak için türlü yollara başvurdu. En son çare olarak karate kullanması sosyal medyada popüler hale gelmesini sağladı.

Bursa'da Kurban Bayramı'nın birinci günü Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi bulunan pazar alanındaki kesim esnasında Yavuz Arslan'ın boğası kaçtı. Kesim alanındaki insanlarında seferber olduğu yakalama çalışmasında mahallenin sevilen siması 56 yaşındaki Yavuz Arslan iki saat boyunca boğayı yakalamak için çeşitli yollara başvurdu. 

Boğayı yakalanma anını anlatan Arslan, "Her ne konuda olursa olsun hep mahallelimin yardımına koşmaya çalıştım. Boğa kaçınca kendi kestiğim boğayı bırakarak onun peşinden koştum. Kement attım olmadı, ip gerdik olmadı, ben de son çare olarak boğayla göz göze geldiğim anda karate yapmaya başladım. Etkili oldu. Boğa bir an benden korktu. Ama sonra beni ezip geçti. Yaralandım ama peşinden koşmayı bırakmadım. Sonunda belediyenin kurban timi gelerek sakinleştirici iğne yaptı ve o şekilde yakaladık" diye konuştu.

Televizyon kanallarındada ekranlara yansıyan kareler sonrasında telefonarının hiç susmadığını ve belediyeden boğa timi için teklif gelirse değerlendirebileceğini belirten Arslan, "Telefonlarım susmadı. Yüzme haricinde her türlü sporla ilgilendim. Karate, judo her şeyi biliyorum ama yüzemiyorum. Onu da denedim boğuluyordum, yüzme işini bıraktım" ifadesinde bulundu.





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.