Karamollaoğlu, tutuklu FETÖ'cüyü ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, FETÖ'den tutuklu olan ve Metris Cezaevinde bulunan partisinin İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Karamollaoğlu, tutuklu FETÖ'cüyü ziyaret etti
30 Ağustos 2017 Çarşamba 16:51

Saadet Partisi'nin İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mustafa Yaman'ı tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinde ziyaret eden Karamollaoğlu, çıkışta kapıda toplanan kalabalığa ve gazetecilere açıklama yaptı. 

Karamollaoğlu, "Tutuklanan insanlar derinlemesine inilmeden tutuklanırsa, ülkede bir adalet sıkıntısı var manasına gelir" dedi.  

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Mustafa Yaman'ı gayet iyi gördüğünü söyleyen Karamollaoğlu, "Onun moralinin yüksek olması bizi sevindirdi ama bir tutuk evinde bulunması da ister istemez hepimizi üzüyor. Tutuklanan insanlar derinlemesine inilmeden tutuklanırsa, ülkede bir adalet  sıkıntısı var manasına gelir" diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.