Kahramanmaraş'taki kardeş kavgasında 2 kişi öldü

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan kardeşler Doğan Kurt ile Osman Kurt arasında tartışmasına aile bireylerinin de katılmasıyla kavgaya dönüştü. İki kişi yaşamını kaybederken 8 kişide yaralandı.

Kahramanmaraş'taki kardeş kavgasında 2 kişi öldü
21 Nisan 2016 Perşembe 09:31

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan kardeşler Doğan Kurt ile Osman Kurt arasında tartışmasına aile bireylerininde katılmasıyla kavgaya dönüştü. Kavgada kullanılan  tüfek ve tabancalarla vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Osman Kurt, eşi Güleser, çocukları Cuma ve Remzi ile Doğan, Sefa, Emin, Ali Kurt ve isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi yaralandı.
Yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri Güleser Kurt'un yaşamını yitirdiğini belirlerken, yaralıları ambulanslarla Afşin Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Remzi Kurt da yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.Kavgada yaşamını yitiren kadın ve oğlunun cesetleri otopsi için morga konulurken hayati tehlikesi bulunan Remzi Kurt'un kardeşi Cuma Kurt Kahramanmaraş'a, diğer yaralılar ise Elbistan ve Göksun'daki hastanelere sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.