Kahramanmaraş'ta 9 eski kamu görevlisi FETÖ'den gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aralarında ByLock kullandığı tespit edilen kişilerin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta 9 eski kamu görevlisi FETÖ'den gözaltına alındı
05 Nisan 2017 Çarşamba 11:00

Kahramanmaraş merkezli 2 ilde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında "ByLock" kullananların da bulunduğu belirtildi.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Kahramanmaraş'ta yürütülen soruşturma kapsamında 11 eski kamu görevlisinden 9'u gözaltına alındı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, aralarında örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullananların da yer aldığı, görevlerinden ihraç edilen 11 kamu görevlisi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin Kahramanmaraş ve Elazığ'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından işlemleri için emniyete götürüldü.

Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.