Kadına Şiddet Durmak Bilmiyor! Cani Koca Boşanmak İsteyen Kadını Kezzap İle Tanınmaz Hale Getirdi

Isparta'da şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi kadın, eşinin kezzaplı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda yüzünün bir kısmı yanan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadına Şiddet Durmak Bilmiyor! Cani Koca Boşanmak İsteyen Kadını Kezzap İle Tanınmaz Hale Getirdi

Kadına Şiddet Durmak Bilmiyor! Cani Koca Boşanmak İsteyen Kadını Kezzap İle Tanınmaz Hale Getirdi
Kamusaati
Kamusaati
11 Mayıs 2020 Pazartesi 17:06

9 Mayıs Cuma günü saat 22.30 sıralarında Yedişehitler Mahallesi’nde gerçekleşen olayda; İddialara göre, işe gitmek üzere evden çıkan Melahat Ü.’ye (38) boşanmak istediği eşi cani koca  M.A.Ü. kezzapla saldırarak savumnmasız kadına dehşeti yaşattı. Yüzü, kolu ve elinin bir kısmı kezzaptan yanan Melahat Ü., Acil olarak çevrediki vatandaşların haber vermesi üzerine Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 çocuk annesi Melahat Ü.'nün yaptığı açıklmada;  şiddet gördüğü için eşi M.A.Ü.’ye boşanma davası açtığını belirtti. 9 Mayıs Cuma akşamı işe gitmek için evden çıktığı sırada eşinin arkasından gelerek yüzüne kezzap attığını iddia eden Melahat Ü., “Kendisinin geldiğini görmedim, bir anda aradan çıktığını fark ettim. Arkamı döndüm, yüzüme kezzap atıldığını hissettim, yandım” dedi.

Boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı: Hapisten çıkmasını istemiyorum

“Hapishaneden çıkmasını istemiyorum”

boşanmak istediği Eşi tarafından daha önce dedefalarca tehdit aldığı ve  evine kadar geldiğini ifade eden Melahat Ü., “Arabasını görünce eve girmedim ve polise ihbar ettim. Polis ifadesini alarak bıraktı. Zaten uzaklaştırması vardı. Bu olaydan sonra da kendisinden şikayetçi oldum. Bugün mahkemesi var diye biliyorum. Tutuklanmasını bekliyorum. Bu olayın gerekli yerlere ulaşmasını istiyorum. Eşimin hapisten çıkmasını istemiyorum, kendisinden şikayetçiyim” diye konuştu.

“Tehdit edip, boşanma davasından vazgeçmemi istiyordu”

Melahat Ü., eşinin sürekli olarak kendisini arayıp rahatsız ettiğinisürekli tehditler savurduğunu belirterek, “Çocuklar üzerinden bana ulaşıyordu. Amcamın oğlunun yanına gidip, zarar vereceğim diyormuş. Beni aradığında çocukları yurda vermekle tehdit edip, boşanma davasından vazgeçmemi istiyordu” dedi.

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katıl
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.