Kadın Giyimde Trend Kombinler

Doğru parçaları bir araya getirmek ve şık görünmek hemen her kadının istediği bir durumdur.

Kadın Giyimde Trend Kombinler
28 Ağustos 2018 Salı 12:05

Bunun için sezonun en trend giyim ürünlerini takip ederek bu parçaları kendi tarzlarına uyarlamaya çalışırlar. Kadın giyim modası dâhilinde birbiri ile en çok kullanılan giyim ürünleri gömlek, pantolon ve elbiselerdir. Peki, bu ürünler nasıl kombinlenir? İşte kadınlar için kombin önerileri ve daha fazlası…

Kadın Giyim Modasında Trend Kombinler

Kadın Elbise Kombinleri

Elbiseler, kadınların şıklığının olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Bu giyim ürünleri, değişen moda çizgisi ile yeni tasarımlara da kavuşunca, kadınların en çok rağbet gösterdikleri parçalara dönüştüler. Özellikle yaz ayları için tercih edilebilecek olan kadın elbise modelleri, düz renkleri, karışık desenleri ve dantelli modelleri ile hemen her zevke hitap etmeyi başarıyorlar.

Floral desenli elbiseler, yazlık mekânlarda kullanıma gayet uygundur. Bu elbiseleri kombinlemek için şık sandaletler kullanılabilir. Yine spor-şık bir görünüm için beyaz spor ayakkabılar da kullanılabilir. Kadın giyim modasında vazgeçilmez ürünlerden birisi de kot elbiselerdir. Bu elbiseler de hem spor hem de şık görünmek isteyen bayanların tercih ettikleri parçalardır. Bu elbiseler de yine babetler ya da sandaletler ile birlikte kullanılabilir.

Bayan Gömlek Kombinleri

Gömlekler, sadece erkeklerin değil kadınların da gardıroplarından eksik etmedikleri parçalardır. Özellikle beyaz gömlek, herkesin mutlaka edinmesi gereken kurtarıcı giyim ürünlerindendir. Ayrıca beyaz gömlek kombinleri hem yaz hem de kış kullanılabilir. Bu kombinler için dar paça kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ofise dilerseniz de bir davete gidebilirsiniz. Bu bayan gömlek modeli tercihlerinizle midi etekleri bir arada kullanabilirsiniz.

Bayan Pantolon Kombinleri

Kadın giyimürünlerinden bayan pantolonlar, dört mevsim en çok tercih edilen giyim ürünlerindendir. Bu ürünlerden özellikle kot pantolon modelleri, hem erkek hem de kadınların vazgeçemedikleri parçalardandır. Bu pantolonlar, yaz aylarında bir basic tişört ile ya da kış aylarında boyfriend ceketler ile oldukça şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca kot pantolonlar ile deri ceket kombinleri de tarz bir görünüm için çoğu zaman yeterli oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.